Din reservationsdepå

På den här sidan finns information om hur du beställer leverans, lägger till fler bägare och förlänger eller avslutar din reservationsdepå.

Så här beställer du leverans från din reservationsdepå

När du vill ha leverans av donatorsperma loggar du in på vår webbplats genom att ange ditt användarnamn och ditt lösenord.

Alternativt kan du fylla i en manuell leveransbegäran. Denna skickar du via e-post, vanlig post eller som fax till Cryos, tillsammans med en kopia av en giltig ID-handling, till exempel ett pass eller körkort. Vi kan leverera donatorsperman från din reservationsdepå till din utvalda hälso- och sjukvårdspersonal.

Så här lägger du till fler bägare i en befintlig reservationsdepå

Förutsatt att vi fortfarande har sperma från din spermadonator, kan du köpa sperman online och lägga till den i din befintliga depå. Köpet reserveras på det vanliga sättet men du väljer alternativet ”Lägg till i befintlig reservation” under ”Välj reservation”. Du betalar bara för en reservationsperiod i taget, oavsett antalet bägare i din depå och oberoende av om du köper fler bägare senare.

Så här förlänger du reservationsperioden

Du kan välja att förlänga en reservation. I god tid innan perioden är slut skickar vi en påminnelse till dig via e-post. Har du inte tillgång till e-post skickar vi påminnelsen med vanlig post. Tjänsten kostar 7,50 EUR. Kostnaden för rekommenderade försändelser är 15 EUR.

Så här avbokar du din reservationsdepå

Om du vill avboka din depå online loggar du in på vår webbplats genom att ange ditt användarnamn och ditt lösenord.

Alternativt kan du fylla i ett manuellt avbokningsformulär, som du skickar till oss med vanlig post, fax eller e-post. Bifoga en kopia av en godkänd ID-handling, till exempel ett pass eller körkort.
Du kan välja att avboka endast ett antal av bägarna i din reservationsdepå. Om du avbokar bägare återbetalar vi 75 % av värdet (andra procentsatser kan gälla enligt avtal) för bägare som inte har levererats.

Vi finns här för dig

På Cryos vill vi stödja och hjälpa dig på din resa till föräldraskap. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver mer information. Vi talar danska, engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska och hebreiska.