Donatorprofiler med vuxenfoton

Få en fullständig bild av din framtida spermadonator med vuxenfoton.

Har du någonsin undrat hur Cryos spermadonatorer ser ut som vuxna? I vår donatorsökning hittar du utvalda donatorer som har professionella vuxenfoton i deras utökade donatorprofil.

Letar du efter en donator som ser ut som du eller din partner?

Vi vet att många har preferenser vad gäller deras donators utseende. Till exempel är det möjligt att hitta en spermadonator som delar samma grundläggande drag som antingen du eller din partner.

Alla donatorer med foton av dem i vuxen ålder har även en utökad profil inklusive ett frågeformulär, foto av dem som barn, ett handskrivet meddelande, en röstinspelning samt personens emotionella intelligenskvot. De är alla icke anonyma, vilket innebär att ditt barn kommer att ha möjlighet att kontakta donatorn i ett senare skede i livet.

Professionella foton av spermadonatorerna

Cryos donatorer med tillgängliga foton av dem i vuxen ålder har 5–6 färgfoton tillagda i deras donatorprofil. En professionell fotograf har tagit fotona och den höga kvaliteten på fotona gör det möjligt för dig att noga studera donatorernas fysiska drag.

Tillgång till spermadonatorer med vuxenfoton

Du kan få tillgång till donatorer med foton av dem i vuxen ålder i donatorsökningen. Genom att markera ”ja” i rullgardinsmenyn ”Vuxenfoton” kan du se hela urvalet av donatorer med foton i vuxen ålder. Profilerna är dessutom märkta med guld i donatorsökningen och är lätta att känna igen.

För att se foton av de utvalda spermadonatorerna som vuxna måste du köpa tillgång. Med denna tillgång kan du se alla donatorer med foton i vuxen ålder som finns tillgängliga just då. Tillgången varar i 3 månader och kostar 200 euro exklusive moms. Du kan köpa tillgång genom att klicka på ikonen för vuxenfoto på någon av donatorerna med foton av dem i vuxen ålder i donatorsökningen.

Nya donatorer med vuxenfoton kommer att läggas till

Ett urval av Cryos spermadonatorer kommer att ha foton av dem som vuxna i deras profil. Nya donatorer med foton i vuxen ålder läggs kontinuerligt till i donatorsökningen. För att se hur många donatorer med vuxenfoton som finns tillgängliga just nu kan du använda donatorsökningen och avgränsa din sökning till vuxenfoton.

Observera att för donatorer som redan visas på vår webbplats med en vanlig utökad profil kommer det aldrig att läggas till foton av dem som vuxna i deras profiler vid ett senare tillfälle. Det betyder att om du har köpt en bägare från en donator utan foton av donatorn i vuxen ålder kommer det aldrig att läggas till några vuxenfoton i hans profil.

Sök efter donatorprofiler med foton i vuxen ålder här.

Observera att personen på bilden ovan är en modell och inte en Cryos-donator.